Hello Eventként folytatja a Confhotel Event


17 év után nevet vált a Confhotel Csoport rendezvényszervező cége és 2017. márciusától új névvel, megújult, a korábbitól teljesen eltérő arculattal, Hello Eventként folytatja munkáját.

A váltást leginkább az elmúlt egy-két évben tapasztalható, rendezvényszervezői és megrendelői oldalon is jelentkező attitűdváltás, a rendezvényszervező cégek feladatainak kiszélesedése és a vállalati kommunikációs célokhoz való egyre szorosabb kapcsolódása indokolta.

A Hello Event a klasszikus rendezvényszervezésen túl tehát, adott márkához- vagy céges rendezvényhez kapcsolódó kommunikációs feladatok ellátásában is részt vállal. A cég új arculatának megtervezésekor az elsődleges és legfontosabb cél az volt, hogy ne a Confhotel „átcsomagolásának” gondolják az ügyfelek a váltást, hanem érzékeljék a teljes megújulást, a merészebb irányokat, a bátor újításokat.

A Hello Event ügyfelei többek között a Microsoft Magyaroszág, a Lufthansa Systems, a Booking.com, a MOL, az NNG, a British Telecom, a Samsung és a Vodafone.

A név- és arculatváltás további hátteréről ITT olvasható bővebb információ.


A Hello Event tulajdonosa:
Erdős Ákos és Simay Norbert

A Hello Event ügyvezetője:
Erdős Ákos

A Hello Event munkatársai az alábbi elérhetőségeken szívesen állnak rendelkezésére:

+36 1 365 1788

hello@helloevent.hu
www.helloevent.hu