Confhotel Management – Rendezvényhelyszín üzemeltetés


2008-ban – a turisztikai piacon eddig felhalmozott tapasztalatokra támaszkodva – új üzletággal bővült a cégcsoport tevékenysége. A Confhotel Management (Confhotel Mgmt) látja el a XII. kerületben található Larus Étterem és Rendezvényközpont üzemeltetését.

A Confhotel Management célkitűzése, hogy olyan szakembereket bízzon meg az üzemeltetésében lévő szállodák, rendezvényhelyszínek vezetésével, akik a korábbi években cégcsoportunkkal kapcsolatba kerülve bizonyították szakmai rátermettségüket, dinamizmusukat és a cégcsoport filozófiájával maximálisan azonosulni tudnak.

A Larus Étterem és Rendezvényközpont a XII. kerületi MOM Kulturális Központ teljes felújításával egyidejűleg és ahhoz szervesen kapcsolódva nyílt meg 2011. április végén. A rendezvényközpont akár 500 fő befogadására is alkalmas, konferencia terme három részre szekcionálható, így sokrétű kihasználást tesz lehetővé. A komplexumban kialakításra kerülő Larus Étterem a magyar gasztronómia újraértelmezését tűzte ki célul. A száztíz fős étterem nyáron száz fős terasszal bővül.

A Conhotel Mgmt megalakulásával a Confhotel Csoport üzletágai révén a teljes idegenforgalmi piacot lefedi tevékenységével, így régi és új partnereink bármilyen utazásra, rendezvényszervezésre, szállásfoglalásra, cateringre, online megoldásokra vonatkozó igényét ki tudjuk elégíteni.


Larus Étterem és Rendezvényközpont
Étlap:
Várvizi Péter


A Larus Étterem és Rendezvényközpont munkatársai az alábbi elérhetőségeken szívesen állnak rendelkezésükre:

Larus Étterem és Rendezvényközpont
06 1 799 2480
info@larusevent.hu

info@larusevent.hu
www.larusevent.hu