Confhotel Travel - Külföldi céges utaztatás


2006-ban - az akkor már hat éve piacon lévő Confhotel Event partnereinek igényeihez igazodva - alakult meg a Confhotel Csoport kiutaztatási üzletága. Az új üzletág lehetővé tette, hogy a külföldre szervezett csapatépítések, jutalomutak, külföldi üzleti utak szervezésében és bonyolításában is a Confhotelhez fordulhassanak ügyfeleink.

A Confhotel Travel (korábban Master Travel) - a meglévő kapcsolatrendszer kiszolgálásán kívül a minőségi utaztatást tűzte ki célul. Ennek megvalósítását tapasztalt utaztatási szakemberek leigazolásával, megbízható külföldi és belföldi partnereink révén biztosítjuk.

Kiutaztatási üzletágunk alappilléreit az incentive utak (ösztönző és jutalomutak), a személyre szabott exkluzív utazások, a nyelvi utaztatás valamint különleges körutazások jelentik. Olyan kevésbé ismert desztinációkkal, programokkal foglalkozunk és térképezünk fel, amelyeket még nem ért el a tömegturizmus: Srí Lanka, Uganda, Saint Lucia szigete, toszkán és katalán gasztrotúrák, a marokkói Szahara csodálatos világa.

Partnereink külföldi utazásaihoz teljes körű szervezést biztosítunk: a repülőjegy,- és szállásfoglalástól, az autóbérlésen, transzfereken, belépőjegyek megvásárlásán át az utasbiztosításig, idegenvezető vagy csoportkísérő biztosításáig.

Az utaztatáson kívül a Confhotel Travel külföldi konferenciák, csapatépítő programok megszervezésében és lebonyolításában is bizonyított. 2006-os fennállása óta a Confhotel Travel utaztatta többek között – számtalan egyéni utas mellett – a Coca-Cola HBC Magyarország Kft., Credithill Kft., GlaxoSmithKline Kft., Groupama Garancia Biztosító, Henkel Magyaország Kft., Mol Nyrt., Richter Gedeon Nyrt., Zwack Unicum Zrt. munkatársait.


A Confhotel Travel ügyvezetője:
Mavropulu Katina

A Confhotel Travel munkatársai az alábbi elérhetőségeken szívesen állnak rendelkezésére:

06 1 310 7235

info@confhoteltravel.hu
www.confhoteltravel.hu